Αναζήτηση
Καλάθι 0

Υλικά & οδηγίες  για τα κουκλόσπιτια  

Υλικά:

Ξύλο, χαρτί, αρχιτεκτονικό χαρτί μακέτας, πολυμερικός πηλός, ύφασμα, βαμβάκι, τσόχα, scrabook χαρτί, μάλλινο νήμα.

Επιπλέον πληροφορίες:

Το αντικείμενο αυτό είναι ένα χειροποίητο κουκλόσπιτο με μινιατούρες και κουκλάκι μέσα σε κουτί δώρου-βαλιτσάκι. Κάθε αντικείμενο που υπάρχει στην φωτογραφία, μπαίνει μέσα στο βαλιτσάκι, κλείνει και μεταφέρεται. Είναι ένα ιδανικό μεταφερόμενο παιχνίδι, ελαφρύ και εύχρηστο, καθώς τα παιδιά μπορούν να έχουν μαζί τους και να παίζουν όπου κι αν βρίσκονται. Κάθε βαλιτσάκι/κουκλόσπιτο εμπεριέχει τη δική του επίπλωση και διακόσμηση που μπορεί να αναδιαμορφωθεί ανάλογα με τη φαντασία και τη δημιουργικότητα κάθε παιδιού. Είναι επίσης ένα μοναδικό συλλεκτικό/διακοσμητικό δώρο για το παιδικό δωμάτιο.

Διατίθενται 3 μεγέθη: μικρό (20cm*18cm*8cm), μεσαίο (24cm*20cm*10cm) και μεγάλο (30cm*22cm*12cm). Οι διαστάσεις  είναι κατά προσέγγιση (όταν το βαλιτσάκι είναι κλειστό), κι ενδέχεται να υπάρχουν αποκλίσεις μερικών εκατοστών ανάλογα με την εταιρία κατασκευής τους.

Προσοχή:

Το αντικείμενο αυτό δεν είναι κατάλληλο για παιδιά κάτω των 3 ετών, καθώς περιέχει μικροαντικείμενα ακατάλληλα για πολύ μικρά παιδιά. Δεν είναι πιστοποιημένο ως παιχνίδι. Είναι ένα αντικείμενο για παιχνίδι ήπιας χρήσης και συστήνεται για παιδία άνω των 4 ετών.

Το μεταφερόμενο κουκλόσπιτο περιλαμβάνει και το κουκλάκι του. Ωστόσο είναι κατάλληλο και για άλλου είδους κουκλάκια (Sylvanian Families, playmobile,ξύλινες κουκλίτσες κουκλόσπιτου, mini αρκουδάκια κλπ).

Το αντικείμενο αυτό είναι χειροποίητο - γι' αυτό και μοναδικό -  και δεν μπορεί να υπάρξει όμοιό του ακριβώς το ίδιο. Aυτή είναι η φύση και η αξία του χειροποίητου. Σε περίπτωση που δεν είναι άμεσα διαθέσιμο αλλά κατόπιν παραγγελίας, ενδέχεται να υπάρχουν μικροδιαφορές (στα υφάσματα, στην ταπετσαρία κλπ) που θα κάνουν το δικό σας κουκλόσπιτο μοναδικό. 

Materials:

Wood, paper, arcitecture's materials, polymeric clay, fabric, cotton, felt, scrabook paper, wool.

More descripsion:

This is a cute travel dollhouse, whitch is an ideal home for mini creatures. It's perfect entertaiment for kids, because they can play every way they go. Each suitcase includes different furniture , fabric items and decoration, so the child's imagination has no limits. It's the perfect size for Sylvanian Families (Calligo critters), small sonny Angels, mini wooden family dolls or other mini dolls and dulbo creatures. It's also ideal as unique decorative piece on a cabinet or chest or drawers in a child's room.

The suitcase mesures approximately when closed in 3 sizes : Small (20cm*18cm*8cm), Medium (24cm*10cm*10cm), Big (30cm*22cm*12cm).

Please note:

Please note this item is not suitable for children under 3 years, because some items may contain small pieces not suitable for very young children. Please note this item has not been safely testet for use as a toy. For gentle play only, and it's recomended for 4 years and over.

Each travel dolhouse includes it's own doll.

Be aware that it is a handmade product, therefore can never be identical. Such changes are related with the creation of handmade products, so when it's made to order, you may find minor differences/variations, that will make your perchase  truly unique. Natural defects/ deviations may occur, whitch are not product flaws.

 

Οδηγός μεγεθών

3-6 μηνών (έως 8 κιλά, 68 εκ. ύψος)

6-9 μηνών (έως 9 κιλά, 74 εκ. ύψος)

9-12 μηνών (έως 80 εκ. ύψος)

1-2 ετών/12 - 24 μηνών (έως 92 εκ. ύψος, 53 εκ. στήθος, 52 εκ. μέση, 56 εκ. γοφοί)

2-3 ετών (έως 98 εκ. ύψος, 55,5 εκ. στήθος, 53,5 εκ. μέση, 58 εκ. γοφοί)

3-4 ετών (έως 104 εκ. ύψος, 57 εκ. στήθος, 54 εκ. μέση, 60 εκ. γοφοί)

5-  6 ετών (116 εκ. ύψος, 60 εκ. στήθος, 55 εκ. μέση, 64,5 εκ. γοφοί)

Αποστολή με την ταχυμεταφορική εταιρεία  “Γενική Ταχυδρομική “. 

Το κόστος αποστολής για παραγγελίες έως 60 ευρώ ανέρχεται στα 5,00€.

Για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.  

 

 

 

  •  Με αντικαταβολή μέσο της Γενικής Ταχυδρομικής. Οπού το κόστος ανέρχεται στα 4,00 ευρώ επιπλέον του κόστους μεταφοράς του δέματος.
  •  Με κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας

Ο Ηλίανθος ή Ηλιοτρόπιο ή Girasole στα ιταλικά, είναι το λουλούδι που στρέφεται πάντα προς τον Ήλιο.

Στο εργαστήριο χειροποίητων ρούχων και παιχνιδιών Girasole , οι δημιουργίες μας δέχονται, κοιτούν κι αντανακλούν το Φώς!

Από την ημέρα που έτυχε να δω χιλιάδες girasoli πλαγιές των λόφων, έκτοτε αυτή η εικόνα κατοικεί στα όνειρά μου.

Αυτό είναι το θέμα στο οποίο επανέρχονται η δημιουργίες μου. Ρούχα και παιχνίδια που δέχονται, κοιτούν και αντανακλούν το Φως!

Μεγάλωσα στο Αιγαίο, στο κέντρο των Κυκλάδων στο ηλιόλουστο νησί της Σύρου. Σπούδασα θέατρο και εργάζομαι ως ηθοποιός από το 2000 μέχρι και σήμερα.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή ρούχων και παιχνιδιών με γοητεύει από τότε που απέκτησα δύο κόρες και άρχισα να αποτυπώνω τα όνειρά μου πάνω στα πράγματα που σχεδίαζα ειδικά γι' αυτές.

Το 2013 μετακόμισα στο Ναύπλιο κι αποφάσισα να ξεκινήσω το σχεδιασμό ρούχων προτείνοντας τη δική μου παραγωγή που αποτελείται από μοναδικά, 100% χειροποίητα ρουχαλάκια και βαπτιστικά. Στη συνέχεια ήρθαν τα χειροποίητα κουκλόσπιτα και συνεχίζω με νέες ιδέες...

Το όνειρό μου:  Οτιδήποτε φτιάχνω και σχεδιάζω, να αντανακλά  το φως του ήλιου των παιδικών χρόνων στο πρόσωπο κάθε παιδιού που θα το αποκτήσει.  Ο Προσανατολισμός στο Φώς!

Τα ρούχα 

Κάθε ρούχο είναι ένας μοναδικός, μικρός, εικαστικός πίνακας. Ένα κολάζ από ύφασμα. Συνδυάζω συχνά στα απλικέ μου τεχνικές patchwork και quilting. Μια τεχνική που συνδυάζει φαινομενικά ετερόκλητα υλικά και συνθέτει πάνω σε κάθε ρούχο μια εικόνα. Ένα νησί στον ήλιο. Μια μπουγάδα στον ήλιο. Ένα καράβι στον ήλιο. Ένας γλάρος, ένας φάρος, ένα κορίτσι, ένας Ηλίανθος ή και όλα μαζί.

Ο καμβάς μου είναι κυρίως το τζιν. Το επέλεξα γιατί είναι ένα 100% βαμβακερό ύφασμα, εύχρηστο, ανθεκτικό κι ευέλικτο που παραμένει απλό κι αυθεντικό.

Είναι ο βαμβακερός μου καμβάς στις αποχρώσεις του ουρανού, της θάλασσας και των αφρών της.

Τα κουκλόσπιτα - βαλιτσάκια 

Κάθε κουκλόσπιτο είναι ένας μοναδικός εικαστικός μικρόκοσμος από χειροποίητες μινιατούρες.

Μικροσκοπικά έργα τέχνης, προσιτά κι εύκολα στη μεταφορά και στο στήσιμό τους. Η ιδέα είναι ένα ιδιαίτερο μεταφερόμενο παιχνίδι. Μία σύγχρονη επιλογή για γονείς και παιδιά που στη βόλτα δεν θέλουν ν' απασχολούνται με οθόνες (!) αλλά με παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία, "μοιράζονται" και είναι πραγματικά ιδιαίτερα και μοναδικά.

Ένα κουκλόσπιτο παραμένει πάντα το όνειρο κάθε παιδιού. Τα κουκλόσπιτα που φτιάχνω ένα ένα με το χέρι, είναι μια μοναδική κατασκευή, κοστίζουν λιγότερο από τα "έτοιμα"  και μεταφέρονται παντού!

Σε μια εποχή σκοτεινή για τις συνθήκες εργασίας στη χώρα μου, τα προιόντα μας φτιάχνονται αποκλειστικά από εμένα και τους συνεργάτες μου στην Ελλάδα σε συνθήκες αξιοπρεπούς εργασίας.

Είσοδος χρήστη

Αν δεν έχετε λογαριασμό στο κατάστημα μας.

Δημιουργείστε έναν εδώ

Για την ορθή λειτουργία του Girasole.gr, και στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού νόμου, απαιτείται η συγκατάθεση σας στην χρήση Cookies. Σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, και δεν τα πουλάμε σε τρίτους.