Μεγάλωσα στο Αιγαίο, στο κέντρο των Κυκλάδων στο ηλιόλουστο νησί της Σύρου. Σπούδασα θέατρο και εργάζομαι ως ηθοποιός από το 2000 μέχρι και σήμερα.

Ο σχεδιασμός ρούχων με γοητεύει από τότε που απέκτησα τα δύο μου κορίτσια και άρχισα να αποτυπώνω τα όνειρά μου πάνω στα ρουχαλάκια που σχεδίαζα ειδικά γι' αυτές.

Το 2013 αποφάσισα να ξεκινήσω το σχεδιασμό ρούχων προτείνοντας τη δική μου παραγωγή που αποτελείται από μοναδικά, 100% χειροποίητα ρουχαλάκια. Τότε ίδρυσα τον οίκο παιδικής μόδας Girasole με έδρα το ομώνυμο ατελιέ-μπουτίκ που λειτουργεί από το 2013 στο κέντρο της παλιάς πόλης του Ναυπλίου.

Το όνειρό μου: κάθε ρουχαλάκι που σχεδιάζω να αντανακλά για πάντα το φως του ήλιου των παιδικών μου χρόνων στο πρόσωπο κάθε παιδιού που θα το φορέσει.

Girasole είναι το λουλούδι του Ήλιου στην ιταλική γλώσσα.

Από την ημέρα που έτυχε να δω χιλιαδες girasole στις πλαγιές των λόφων, έκτοτε αυτή η εικόνα κατοικεί στα όνειρά μου.

Ο Ηλίανθος.

Αυτό είναι το θέμα στο οποίο επανέρχονται οι δημιουργίες μου.

Ρούχα που δέχονται, κοιτούν κι αντανακλούν το Φως.

Κάθε ρούχο είναι ένας μοναδικός, μικρός, εικαστικός πίνακας. Ένα κολάζ από ύφασμα. Μια τεχνική που συνδυάζει φαινομενικά ετερόκλητα υλικά και συνθέτει πάνω σε κάθε ρούχο μια εικόνα. Ένα νησί στον ήλιο. Μια μπουγάδα στον ήλιο. Ένα καράβι στον ήλιο. Ένας γλάρος, ένας φάρος, ένας Ηλίανθος ή και όλα μαζί.

Ο καμβάς μου ειναι το τζιν. Το επέλεξα γιατί είναι ένα βαμβακερό ύφασμα, εύχρηστο, ανθεκτικό κι ευέλικτο που παραμένει απλό κι αυθεντικό.

Είναι ο βαμβακερός μου καμβάς στις αποχρώσεις του ουρανού, της θάλασσας και των αφρών της.

Σε μια εποχή σκοτεινή για τις συνθήκες εργασίας στη χώρα μου, τα ρούχα μας ράβονται αποκλειστικά από εμένα και τους συνεργάτες μου στην Ελλάδα σε συνθήκες αξιοπρεπούς εργασίας.